fbpx

Полезно: Нова серия безплатни онлайн курсове по хотелиерство

Летният туристически сезон най-после наближава и в някои хотели вече тече трескава подготовка за посрещане на първите гости за 2020 година. Както знаете, за нас от 21Hoteliers е изключително важно да ви държим информирани, в крак с тенденциите и винаги, когато има възможност споделяме с вас полезни и безплатни онлайн курсове.

Днес ще ви представим още няколко напълно безплатни онлайн курса, някои от които ще са достъпни до края на годината, за други пък трябва да побързате.

1. Основи на управлението на приходите (The Fundamentals of Revenue Management)

Този безплатен курс за управление на приходи е идеален за начинаещи и за тези, които искат да обновят знанията си. В допълнение към този курс, сайта Coursera предлага още много безплатни класове, преподавани от експерти в техните области, напълно безплатно.

Можете да проверите 4-седмичния курс за управление на приходите и да се регистрирате тук.

2. Управление на маркетинга в индустрията на хотелиерството и туризма (Managing Marketing in the Hospitality and Tourism Industry)

Този безплатен курс на компанията edX за маркетинг в индустрията на гостоприемството е чудесен, ако искате да научите как да прилагате най-новите принципи на хотелския маркетинг към вашето място за настаняване.

Безплатният 6-седмичен курс за хотелски маркетинг може да започнете тук.

3. Hotel Website Copy 101

Компанията hospitality-copywriting подготви безплатно обучение за копирайтинг на хотелски уебсайт. Той подчертава четирите най-големи грешки, които много хотели правят на своите уебсайтове, и как да се поправят в няколко лесни стъпки. По този начин можете да подобрите уебсайта и да го държите винаги крачка напред пред конкуренцията.

Безплатното 30-минутно обучение ще намерите тук.

4. Онлайн курс по гостоприемство

Онлайн платформата за обучения в областта на гостоприемството и хотелиерството Typsy предлага богата библиотека от безплатни видео курсове за всеки отдел в един хотел. Това дава възможност на персонала на хотела да се учи със свое темпо и непрекъснато да подобрява обслужването и работата си.

Линк за регистрация в курса ще откриете тук.

5. eHotelier Academy

eHotelier осигурява непрекъснато обучение на специалистите по хотелиерство чрез онлайн система за обучение. Техните ресурси са създадени от специалисти от някои от най-добрите индустриални асоциации и институции по света, под ръководството на водещи преподаватели и са признати в световен мащаб.

Безплатен курс за осведоменост за коронавирус, кратък, но всеобхватен курс за предотвратяване, контрол и управление на инциденти с коронавирус (COVID-19) в хотелите. Линк тук.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]