fbpx

Обучение по време на карантина: Най-добрите безплатни онлайн курсове

Никога не е имало по-добро време да научите нещо ново, да придобиете нови познания или да подобрите познанията си по определена тема. Безплатните онлайн курсове през периода на карантина се оказват изключително полезни, тъй като помагат на хората да се усъвършенстват и са изключително продуктивен начин за използване на времето.

Няколко реномирани комании и учебни заведения като Google, Харвард, Оксфорд са пуснали безплатен достъп до своите ресурси и също така предоставят цифрови сертификати. Ние решихме да обобщим всичко това, направихме кратък списък от няколко такива портала и ще ви покажем директно пътя към курсовете.

Помислете с Google (Think with Google)

13 Обучение по време на карантина: Най-добрите безплатни онлайн курсове

За да помогне за развитието на дигитални и лидерски умения, Google предлага девет безплатни онлайн курса. С теми, вариращи от разбиране на поведението на потребителите до подобряване на вашите дигитални познания, Google помага на хората да повишат уменията си. Линк към курса тук.

Оксфорд

clarendon fund fully funded scholarships at oxford university in uk 2020 2021 1024x614 1 Обучение по време на карантина: Най-добрите безплатни онлайн курсове

Домашният учебен център в Оксфорд предлага достъп до някои от най-добрите 100% безплатни онлайн курсове със сертификати. Тези широки колекции от безплатни онлайн курсове са всеобхватни и изключително полезни. Окфорд са осигурили огромно количество курсове, сред които Хотелско управление, Управление на риска, Маркетинг, Социални мрежи и много други. Независимо от възрастта, местоположението и образованието, тези курсове са отворени за всички. Линк към курсовете тук.

Харвард

1 yn7fgahuhsg0ozztwdm aa Обучение по време на карантина: Най-добрите безплатни онлайн курсове

Harvard University, една от най-реномираните институции в света, предлага богат избор от онлайн курсове безплатно. Темите, вариращи от бизнес, наука, изкуство и дизайн, компютърни науки, образование, хуманитарни и социални науки, са достъпни на уебсайта им.

Курс за маркетинг на съдържанието (Content Marketing Course)

15 Обучение по време на карантина: Най-добрите безплатни онлайн курсове

Предложен от Университета на Пенсилвания, този курс помага за изграждане на идентичност на бранда, която да остане в ума на вашата аудитория. Тук ще научите как да увеличите влиянието си, как да генерирате повече положителни ревюта и как да използвате силата на социалните мрежи за разпространение на информация. Линк към курса тук.

Маркетинг на социалните медии (Social Media Marketing)

social media marketing e1573193587901 Обучение по време на карантина: Най-добрите безплатни онлайн курсове

Специализацията за маркетинг на социални медии от Северозападния университет в щата Илинойс е предназначена да постигне две цели. Дава ви инструменти за анализ и обучение, за да ви помогне да използвате социалните медии за влияния и изграждане на бранд. Курсът също така ви дава знания и ресурси за изграждане на цялостна маркетингова стратегия за социални медии. Линк тук.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]