fbpx

Международна компания пусна безплатни курсове по управление на приходите

Международната компания IDeaS, пионерите в науката на управление на приходите, обявиха, че предоставят безплатно своите курсове по управление на приходите (Revenue Management) за всички професионалисти в туристическата индустрия. Индустрията на хотелиерството и туризма беше драматично засегната от пандемията COVID-19. Във времена на солидарност IDeaS продължава да насърчава и подкрепя всички професионалисти с нови образователни възможности.

Кои са IDeaS?

Пионер и световен лидер в технологиите, IDeaS предлага решения за управление на приходите за бизнес от всякакъв тип и размери, в световната индустрия на хотелиерството и туризма. Основана през 1989 година в Минеаполис, САЩ, в момента компанията има офиси в 7 континента, с над 500 служители. IDeaS са помогнали с решения на хотели с общо 2 милиона стаи в над 150 страни по света.

Безплатните курсове по Revenue Management

За да даде възможност за текущо обучение в областта на управлението на приходите, IDeaS обедини своите онлайн ресурси за обучение. Обученията представляват безплатни интерактивни курсове, които полагат основата, върху която хотели и други места за настаняване могат да изградят солидна търговска рамка за успех. Създадени за тези, които освежават знанията си чрез самостоятелно обучение и студенти по туризъм, темите включват прогнозиране, управление на инвентара, ценообразуване въз основа на търсенето и други.

Ето и линк към безплатните курсове: https://ideas.com/revenue-management-foundations/

За всеки от шестте курса трябва отделна, но изключително елементарна регистрация, която изисква въвеждането на имена, име на компанията, в която работите или учебно заведение и e-mail.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]