fbpx

Международна компания пусна безплатни курсове по управление на приходите

Международната компания IDeaS, пионерите в науката на управление на приходите, обявиха, че предоставят безплатно своите курсове по управление на приходите (Revenue Management) за всички професионалисти в туристическата индустрия. Индустрията на хотелиерството и туризма беше драматично засегната от пандемията COVID-19. Във времена на солидарност IDeaS продължава да насърчава и подкрепя всички професионалисти с нови образователни възможности.

Кои са IDeaS?

Пионер и световен лидер в технологиите, IDeaS предлага решения за управление на приходите за бизнес от всякакъв тип и размери, в световната индустрия на хотелиерството и туризма. Основана през 1989 година в Минеаполис, САЩ, в момента компанията има офиси в 7 континента, с над 500 служители. IDeaS са помогнали с решения на хотели с общо 2 милиона стаи в над 150 страни по света.

Безплатните курсове по Revenue Management

За да даде възможност за текущо обучение в областта на управлението на приходите, IDeaS обедини своите онлайн ресурси за обучение. Обученията представляват безплатни интерактивни курсове, които полагат основата, върху която хотели и други места за настаняване могат да изградят солидна търговска рамка за успех. Създадени за тези, които освежават знанията си чрез самостоятелно обучение и студенти по туризъм, темите включват прогнозиране, управление на инвентара, ценообразуване въз основа на търсенето и други.

Ето и линк към безплатните курсове: https://ideas.com/revenue-management-foundations/

За всеки от шестте курса трябва отделна, но изключително елементарна регистрация, която изисква въвеждането на имена, име на компанията, в която работите или учебно заведение и e-mail.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Последни Статии

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела.