fbpx

eHotelier пуснаха безплатен курс COVID-19 Awareness за хотелиери

Академията на eHotelier пуснаха безплатен курс относно COVID-19 ,специално създаден за хотелиери. Предоставяме ви описанието на курса от еHotelier и линк, на който можете да се регистрирате и преминете курса.

„COVID-19, иначе известен като коронавирус, продължава да има широко влияние върху хотелиерската индустрия и глобалната общност. Знаем, че това е труден момент за много фирми и физически лица. Знаем също, че има много информация за COVID-19, голяма част от която е конфликтна и неправилна. За тази цел ние събрахме информация от проверени източници и разработихме Coronavirus Awareness, кратък, но всеобхватен курс за предотвратяване, контрол, комуникация и управление на инциденти с коронавирус, специално за индустрията на хотелиерството.

Независимо на каква позиция работите- персонал или изпълнителен директор или работите на рецепция или в домакинството, всички ние имаме важна и необходима роля за предотвратяване на заразяване и защита на нашия персонал, нашите клиенти и себе си. Coronavirus Awareness е създаден да помага на хотели и други организации за хотелиерство да защитят своя персонал, клиенти и бизнес от тази здравна криза. Това е напълно безплатен ресурс.

Какво ще научите в този курс:

Какво е коронавирус (COVID-19)

Как да се предпазите от Коронавирус

Идентификация и изолиране на гостите

Как да комуникирате и да управлявате инцидент с коронавирус във вашия хотел

Как да влезете в курса?

Този курс се доставя изцяло онлайн и е достъпен на повечето устройства. След като се регистрирате, ще ви бъде изпратен имейл за достъп, с връзка към курса. Този курс е съвместим с Google Translate и цялото текстово съдържание може да бъде преведено на повече от 100 езика. Курсът продължава около 30 минути“

Линк към регистрационната форма и курса: https://academy.ehotelier.com/coronavirus-awareness/

Източник: еHotelier

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Последни Статии

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела.