fbpx

eHotelier пуснаха безплатен курс COVID-19 Awareness за хотелиери

Академията на eHotelier пуснаха безплатен курс относно COVID-19 ,специално създаден за хотелиери. Предоставяме ви описанието на курса от еHotelier и линк, на който можете да се регистрирате и преминете курса.

“COVID-19, иначе известен като коронавирус, продължава да има широко влияние върху хотелиерската индустрия и глобалната общност. Знаем, че това е труден момент за много фирми и физически лица. Знаем също, че има много информация за COVID-19, голяма част от която е конфликтна и неправилна. За тази цел ние събрахме информация от проверени източници и разработихме Coronavirus Awareness, кратък, но всеобхватен курс за предотвратяване, контрол, комуникация и управление на инциденти с коронавирус, специално за индустрията на хотелиерството.

Независимо на каква позиция работите- персонал или изпълнителен директор или работите на рецепция или в домакинството, всички ние имаме важна и необходима роля за предотвратяване на заразяване и защита на нашия персонал, нашите клиенти и себе си. Coronavirus Awareness е създаден да помага на хотели и други организации за хотелиерство да защитят своя персонал, клиенти и бизнес от тази здравна криза. Това е напълно безплатен ресурс.

Какво ще научите в този курс:

Какво е коронавирус (COVID-19)

Как да се предпазите от Коронавирус

Идентификация и изолиране на гостите

Как да комуникирате и да управлявате инцидент с коронавирус във вашия хотел

Как да влезете в курса?

Този курс се доставя изцяло онлайн и е достъпен на повечето устройства. След като се регистрирате, ще ви бъде изпратен имейл за достъп, с връзка към курса. Този курс е съвместим с Google Translate и цялото текстово съдържание може да бъде преведено на повече от 100 езика. Курсът продължава около 30 минути”

Линк към регистрационната форма и курса: https://academy.ehotelier.com/coronavirus-awareness/

Източник: еHotelier

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]