fbpx

Безплатни онлайн курсове по хотелиерство от AHLA

В опит да подкрепят няколко милиона служители на хотелиерската индустрия, засегнати от тази безпрецедентна криза, Американската фондация за хотелиерство и настаняване (AHLA Foundation), днес обяви безплатни ресурси , с които ще помагат на служителите в бранша да продължат образованието и развитието си през този труден момент.

Като част от инициативата „Гостоприемство за надежда“( Hospitality for Hope Initiative) Фондацията AHLA ще предостави:

-Безплатни онлайн курсове за мениджмънт в хотелиерството

-Онлайн програми за обучение- английски като втори език, GED(General Educational Development) и курсове за колежи

Във време, когато пътуванията и туризма на практика се спряли и много работодатели трябваше да пуснат в неплатен отпуск или освободят част от екипите си, възможностите за обучение могат да поддържат служителите свързани с работата. Фондацията е подписала финансиране, за да осигури безплатни три онлайн обучения.Те включват:

-Supervisory Skills Builders,

-Hospitality Manager: Leadership

-Certified Hotel Administrator review course

Курсовете се предоставят чрез Американския образователен институт за хотели и настаняване (AHLEI) и ще бъдат на разположение от 1 до 30 април.

„С близо четири милиона хотелиерски служители ,които губят работата си поради кризата с COVID-19, Фондацията AHLA има за цел да предостави безплатни възможности да помогне на служителите да повишат своите умения и образование, така че когато всички се върнем на работа, те да са една крачка напред“, каза Розана Майета, президент на AHLA Foundation & AHLA EVP.

„Хората са най-големият ни ресурс и в тяхните трудни моменти искаме да направим всичко възможно, за да ги подкрепим с безплатни образователни и сертификационни възможности.“

Информация за безплатните курсове за обучение, стипендии за професионално развитие и предложения за продължаващо образование можете да намерите на www.ahlafoundation.org.

Съобщението на фондацията е част от наскоро обявената инициатива AHLA Hospitality for Hope, която има за цел да покаже положителната работа, която индустрията на хотелиерството прави, за да помогне на служителите, общностите в цялата страна и индустрията по време на кризата.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]