fbpx

Безплатни онлайн курсове по хотелиерство от AHLA

В опит да подкрепят няколко милиона служители на хотелиерската индустрия, засегнати от тази безпрецедентна криза, Американската фондация за хотелиерство и настаняване (AHLA Foundation), днес обяви безплатни ресурси , с които ще помагат на служителите в бранша да продължат образованието и развитието си през този труден момент.

Като част от инициативата „Гостоприемство за надежда“( Hospitality for Hope Initiative) Фондацията AHLA ще предостави:

-Безплатни онлайн курсове за мениджмънт в хотелиерството

-Онлайн програми за обучение- английски като втори език, GED(General Educational Development) и курсове за колежи

Във време, когато пътуванията и туризма на практика се спряли и много работодатели трябваше да пуснат в неплатен отпуск или освободят част от екипите си, възможностите за обучение могат да поддържат служителите свързани с работата. Фондацията е подписала финансиране, за да осигури безплатни три онлайн обучения.Те включват:

-Supervisory Skills Builders,

-Hospitality Manager: Leadership

-Certified Hotel Administrator review course

Курсовете се предоставят чрез Американския образователен институт за хотели и настаняване (AHLEI) и ще бъдат на разположение от 1 до 30 април.

„С близо четири милиона хотелиерски служители ,които губят работата си поради кризата с COVID-19, Фондацията AHLA има за цел да предостави безплатни възможности да помогне на служителите да повишат своите умения и образование, така че когато всички се върнем на работа, те да са една крачка напред“, каза Розана Майета, президент на AHLA Foundation & AHLA EVP.

„Хората са най-големият ни ресурс и в тяхните трудни моменти искаме да направим всичко възможно, за да ги подкрепим с безплатни образователни и сертификационни възможности.“

Информация за безплатните курсове за обучение, стипендии за професионално развитие и предложения за продължаващо образование можете да намерите на www.ahlafoundation.org.

Съобщението на фондацията е част от наскоро обявената инициатива AHLA Hospitality for Hope, която има за цел да покаже положителната работа, която индустрията на хотелиерството прави, за да помогне на служителите, общностите в цялата страна и индустрията по време на кризата.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Последни Статии

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела.