fbpx

Arendoo – българската платформа за отдаване под наем на ваканционни и градски имоти

Днес ще ви представим една българска платформа, която набира популярност сред собственици на имоти, места за настаняване и пътешественици. Arendoo е peer-to-peer marketplace на общност от пътешественици и собственици на имоти, където собствениците могат да предлагат, а наемателите да търсят и наемат ваканционни и градски имоти.

Платформата е създадена е през 2014 година като първоначален фокус е пътуващите от България за Гърция. През годините проекта се разраства и в момента покрива всички страни от региона – България, Гърция, Румъния, Сърбия, Турция и др.

В Arendoo има около регистрирани около 5000 имота, а месечната посещаемост на сайта е над 350 000 човека. През 2020 управлението на платформата добавя функционалност за работа с хотели от всякакъв тип и вече е изградено добро сътрудничество с някои места за настаняване, които изцяло рачитат на Arendoo за увеличаване на заетостта.

Arendoo свърза собственици и наематели от цяла Европа и прави възможна комуникация между тях в многоезична среда. Платформата е базирана на модерни IT решения, които създават сигурна и ефективна среда за международни разплащания. Arendoo e създадена от хора със знания и опит в отдаването на имоти, които се стремят да направят платформата максимално функционална, като в същото време представят вдъхновяващи варианти за пътешествия.   

arendoo Arendoo - българската платформа за отдаване под наем на ваканционни и градски имоти

Arendoo дава множество предимства на местата за настаняване, като основните са:

 • Без никакви такси за регистрация 
 • Комисионна само при платена резервация
 • Известяване за резервации в реално време по SMS
 • Достъп до акаунт с множество функционалности
 • Иновативна чат система между клиенти и собственици
 • Таргетирана реклама
 • Представяне на имота пред клиенти, които традиционно посещават страната, в която се намира мястото за настаняване
 • Без никакви ексклузивни договори
 • Бърза регистрация, създаване и активиране на обявления
 • До 15 минути след регистрация може да имате първата резерваця
 • Комисионна от 15%

Arendoo предлага различни схеми на разплащане между наематели и собственици. Стандартно наемателите плащат депозит през разплащателната система на Arendoo. Arendoo удържа комисионна от депозита и останалата сума се превежда на собственика по банков път 24 часа след датата на настаняване. Платформата предоставя и възможност за комуникация с наемателите по всяко време от процеса на отдаване чрез чат система, през която собственици и наематели могат да си изпращат съобщения.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Последни Статии

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела.