fbpx

21Careers – обяви за работа в туризма вече директно в 21Hoteliers

От днес всички работодатели и търсещи работа в сферата на хотелиерския и туристически бизнес в България и чужбина ще имат възможността да ползват услугите на 21Careers директно в 21Hoteliers.bg. Туристическата индустрия в България навлиза в активната част на търсене на персонал, включително за средния и висш мениджмънт. Последните години липсата на кадри, слабата връзка между учебни заведения и бизнес, лошия имидж на индустрията като работодател и още множество подобни фактури доведоха до огромен дефицит на персонал и куп проблеми за хотелите.

Идеята на 21Careers е да се превърна в едно място за търсене на работа и служители, което да е максимално опростено, функционално и в същото време информативно, тъй като секцията ще бъде поместена в сайта 21Hoteliers Bulgaria. Смятаме, че туристическия бранш у нас се нуждае от място, където може да намери всичко необходимо за нуждите си- най-актуална информация за тенденциите в индустрията, интервюта, новини и секция за работа.

В горната част на сайта 21Hoteliers.bg са разположени два бутона, в които всеки, който желае може да публикува или прегледа актуалните обяви за работа.

21careers 21Careers - обяви за работа в туризма вече директно в 21Hoteliers

Секцията ни 21Careers на този етап ще бъде напълно безплатна за всички фирми в областта на туризма. Специфичното е, че обявите не могат да бъдат за базови позиции (сервитьор, камериерка, хигиенист, шофьор и т.н.), а задължително трябва да са за по-високо квалифицирани позиции (специалист/експерт, мениджър и асистент мениджър, управител). Това бе заложено и в самото начало на идеята за 21Careers- платформа за работа за позиции от среден мениджмънт до най-високите нива на една хотелиерска или туристическа организация. Повече информация по темата може да се намери на този линк.

image 21Careers - обяви за работа в туризма вече директно в 21Hoteliers

Публикуването на обявя в 21Careers е максимално опростено и функционално, за да улесни в най-голяма степен хотелиерите и ръководителите в туристическия бизнес. Единственото, което трябва да се направи е попълването на формуляра на тази страница с необходимите данни за позицията и за фирмата-работодател.

При успешно и правилно подадени данни, до 24 часа екипа на 21Hoteliers Bulgaria ще одобри обява и тя ще бъде видима в секцията за отворени позиции до изтичане на нейния краен срок за кандидатстване. В случай, че има проблем с подадените данни екипа на платформата ще се свърже с работодателя чрез имейл адреса, който е предоставен във формуляра.

image 1 21Careers - обяви за работа в туризма вече директно в 21Hoteliers

Обявата стои активна до изтичане на крайния срок за кандидатстване, който е зададен. Това означава, че има пълна свобода да се избере продължителността на обявата. В случай, че хотела или туристическата организация бързо намери човек за дадена позиция и обявата стане ненужна, работодателя може да изпрати съобщение до [email protected] и обявата ще бъде преждевременно свалена– преди изтичането на крайния й срок за кандидатстване.

В случай, че не намирате вашата локация в списъка с курорти и населени места, просто изберете някоя от локациите на случаен принцип, а в полето за допълнителни коментари в края на формуляра упоменете специфичната локация, която да добавим към обявата. Същото важи и за секцията Отдел – ако не намирате подходящ отдел за вашата свободна позиция, изберете който и да е от списъка, а в полето за допълнителни коментари в края на формуляра упоменете конкретния отдел, който да добавим към обявата. След като веднъж добавим вашата специфична локация или отдел, те ще бъдат налични за всички бъдещи обяви.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]