fbpx

Business Class: рубриката на българския бизнес

Business Class е най-новата ни рубрика в подкрепа на водещите фирми доставчици на продукти и услуги за хотелите, без които създаването на висококачествени хотелски продукти в България би било невъзможно. Участието в рубриката се случва чрез покана от наша страна и е напълно безплатно за всички участници. 

Рубриката включва статия-интервю с въпроси към фирмата участник, като статията се публикува на сайта ни и споделя през социалните ни канали и имейл бюлетин. Въпросите ни са свързани с историята на компанията, гамата й от продуктови предложения, нейната специализация, партньорства и други подобни. Целта е да информираме максимално обстойно и обективно нашата аудитория по интересен и полезен за нея начин.

business class Business Class

Процес

number1 Business Class

Покана

Изпращаме ви покана за участие в рубриката и след като получим потвърждение за участие, съставяме въпроси за интервюто с вас.

number2 Business Class

Въпроси

По имейл ще ви изпратим въпроси относно историята на компанията, продуктовата гама и специализацията ви, партньорства, облужване и други.

number3 Business Class

Публикация

След получаване на отговорите ви, насрочваме материала най-близката свободна седмица. Включваме снимки и линкове към фирмения ви уебсайт.

Последни участници

Защо в 21Hoteliers?

21Hoteliers е единствената платформа, посветена изцяло на професионалистите от туристическата индустрия. Това ни позволява да създаваме съдържание, което няма алтернатива в страната, фокусирано върху интересите и нуждите на аудиторията ни. Като резултат, нашите читатели ни следят от предимно професионален интерес.

Позициониране

21Hoteliers

untitled desgin 4 Business Class

Tуристически сайтове

untitled desgin 1 Business Class

Бизнес медии

untitled desgin Business Class

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]