fbpx

Станете автор в 21Hoteliers

21Hoteliers – бизнес медията на хоспиталити индустрията в България, е отворена за професионалисти от всички части на бранша (хотелиери, туроператори, бизнеси доставчици, университети и други организации) да споделят своите анализи и наблюдения по важни за тях теми, свързани с туризма. Това е възможно и за студенти по туризъм, които да споделят своите проучвания в областта

21authors Стани Автор
author info Стани Автор

Вашата визитка в края на всяка статия

Промотирайте личния си бранд или този на организацията, в която работите с ваша собствена визитка в края на всяка статия, която публикувате. Добавете имейл, телефон, линк към вашия уебсайт и социални мрежи – така че заинтересованите читатели на 21Hoteliers да се свържат с вас.

Повярвайте ни, има ефект.

Важно!

Публикуването е напълно безплатно, като единственото условие е, че съдържанието не може да промотира конкретен бизнес, услуга или продукт – подобни елементи са възможни само във вашата визитка като автор, която стои под всяка ваша статия. Разбира се, напълно възможно е да промотирате безвъзмезни каузи и инициативи в обществена полза.

Станете част от 21Hoteliers!

number1 Стани Автор

Заявете участие

Попълнете краткия формуляр за нови автори, след което ще се свържем с вас за да се запознаем, установим контакт и обсъдим съдържанието, което желаете да публикувате.

number2 Стани Автор

Профил на автор

Получавате ваш собствен профил на автор в 21Hoteliers, където можете да попълните вашите данни и контакти и от където можете да подавате своите материали.

number3 Стани Автор

Първата ви публикация

След като ни подадете готова статия, тя минава преглед от наша страна, след което я публикуваме в най-кратък срок.

Формуляр за нови автори

От нашите автори:

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]